Szegedi Vízmű Zrt. - Beszerzés - Raktározás

Szeged

Ez nem egy álláshirdetés! Itt a karrier adatbázisunka tudja adatait eltároltatni. A karrier adatbázisban szereplő jelentkezők a pozíciók meghirdetése előtt már értesítést kaphatnak az állásajánlatokról.

Egyéb információk

 

Ismerje meg itt részletesebben a Szegedi Vízmű Zrt. működési tevékenységeit!

 

Tevékenységek:

Beszerzés: A Társaság beszerzési, anyaggazdálkodási folyamatainak támogatása,

beszerzési igények felmérése, árajánlatok kezelése, beszállítók kiválasztása. Beszállítás megszervezése, számlákkal történő elszámolás, készletlisták összeállítása.

 

Raktározás: A raktárra érkező anyagok mennyiségi és minőségi szempontok szerint átvétele, ellenőrzése, kezelése. Gondoskodás a raktárban lévő eredeti készletmozgási bizonylatok szabályszerű kezeléséről, visszakereshetőségéről, valamint az igénylések és kiadási bizonylatok egymáshoz rendeléséről. Raktári kiadás és visszavételezés. Biztonsági előírások betartása.

 

Szükséges végzettségek az alkalmazott munkakörökhöz:

  • Középfokú/felsőfokú szakirányú végzettség
  • Targoncavezetői engedély, műszaki, különösen vízépítői/vízgazdálkodási ismeret preferált

 

Figyelem, az itt ismertetett leírás, a területen előforduló munkakörökhöz tartozó elvárásokat tartalmazza, nem egy konkrét pozícióét.

Amennyiben ezen a területen szeretne elhelyezkedni, várjuk regisztrációját Karrier adatbázisunkba!

Kérjük, regisztrációkor járuljon hozzá ahhoz, hogy a pályázati anyagát 1 évig adatbázisukban megőrizhessük. Így munkatársaink el tudják érni Önt, ha a későbbiekben nyitott pozíciónk lesz ezen a területen.

Munkavégzés helye

Szeged