Adatvédelmi tájékoztató a pályázati anyagok kezeléséről

 

Tisztelt Pályázónk!

Kérjük, tekintse át személyes adatainak kezelésével kapcsolatos tájékoztatónkat regisztrációjának megkezdése előtt.

 

Az adatkezelés célja

A Szegedi Vízmű Zrt.-nél betöltendő állásra történő jelentkezés, a kiválasztási eljárásban való részvétel. 

 

Az adatkezelés jogalapja

Az érintett önkéntes hozzájárulása.

 

A kezelt adatok köre

A Szegedi Vízmű Zrt. Karrier Portálján a pályázó által rögzített adatok: név, e-mail cím, telefonszám, születési hely és idő, lakcím, képesítések, szakmai tapasztalat, valamint a feltöltött fényképek, önéletrajzok, motivációs levelek, bizonyítványok, referenciák, továbbá az azokban megadott egyéb személyes adatok.

 

Személyes adatok tárolásának ideje

Amennyiben nem a pályázó került kiválasztásra az adott munkakörre vonatkozóan, úgy a regisztráció szerinti személyes adatait haladéktalanul töröljük. Azonban ha a pályázó ehhez kifejezett hozzájárulását adja az állásra való jelentkezés során, a pályázattal kapcsolatos személyes adatait a Szegedi Vízmű Zrt.-nél a pályázat benyújtásától számított egy évig tovább kezeljük, betöltendő állásra történő jelentkezés, a kiválasztási eljárásban való részvétel céljából.

Tájékoztatjuk, hogy a regisztrációkor feltöltött adatok kezelése kapcsán Társaságunk adatfeldolgozót nem vesz igénybe. A pályázó által megadott személyes adatokat kizárólag a Társaságunk erre a feladatra felhatalmazott, kijelölt munkatársai kezelik. Az adatok biztonságos tárolásáról és őrzéséről a Szegedi Vízmű Zrt. kiemelten gondoskodik.  Az elektronikus adatbázist felhasználónévvel és jelszóval, valamint az azokhoz való hozzáférést megfelelő jogosultsági szintek kialakításával védi az illetéktelen hozzáféréstől, valamint a megváltoztatás, a nyilvánosságra hozatal, a törlés vagy a megsemmisülés ellen.

 

Az adatvédelem további általános szabályairól itt tájékozódhat: http://szegedivizmu.hu/adatvedelmi_tajekoztatas/

 

Vissza a főoldalra