Felhasználási feltételek és útmutató

Felhívjuk figyelmét, hogy a meghirdetett állásajánlatokra regisztrált felhasználóként, valamint regisztráció nélkül is van lehetősége jelentkezni.

Regisztráció

A regisztráció során kötelezően megadandó adatok: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, jelszó. Emellett szükséges a Felhasználási feltételek és útmutató valamint az Adatvédelmi tájékoztató megismerése, elfogadása.

A regisztrációt követően egy aktiváló e-mail-t küld a rendszer az Ön részére, mellyel aktiválni tudja fiókját. Az aktiválásra 15 nap áll rendelkezésre, annak hiányában a regisztrációt a felhasználó biztonsága érdekében töröljük.

Sikeres regisztráció után a megadott felhasználónévvel, jelszóval be tud lépni Portálunkra.

Regisztrálni ezek mellett Social Media fiókkal egyaránt lehetséges. Nincs más teendője, mint a regisztrációs felületen a Facebook, LinkedIn vagy Google+ ikonok valamelyikére kattintva megadni az adott fiókhoz tartozó belépési adatait, a Karrier Portálon használni kívánt felhasználó nevet, valamint elfogadni a felhasználási feltételeket.

Kérjük, hogy a Profilom menüpont alatt a kért adatokat töltse ki, illetve a dokumentumokat (önéletrajz, bizonyítványok, motivációs levél, referenciák) a megfelelő helyre töltse fel. A dokumentumokat Word vagy PDF formátumban lehet feltölteni.


 

Adatok módosítása

A regisztrációkor megadott adatok bejelentkezést követően a Profilom menüpontjában módosíthatóak.

 

Állásra való jelentkezés

Regisztráció nélküli jelentkezés esetén a kötelezően megadandó adatok a következők: teljes név, e-mail cím, telefonszám, bérigény, önéletrajz.

A regisztrált felhasználóink bejelentkezést követően, a nem regisztált felhasználók az oldalra navigálva választhatnak a meghirdetett állásajánlataink közül, amelyre a Jelentkezés gombra kattintva nyújthatják be pályázataikat.

Bejelentkezést követően választhat a meghirdetett állásajánlataink közül, amelyre a Jelentkezés gombra kattintva benyújthatja pályázatát.

 

Jelentkezéskor a felugró ablakban („Jelentkezés a pozícióra”) a már korábban megadott profil adatok automatikus kitöltődnek. Az önéletrajz feltöltése az állásra való jelentkezéskor minden esetben kötelező.

A kötelezően megadandó adatok pozíciónként változhatnak, azokat piros színnel Kötelező felirat jelöli.

A jelentkezésről visszaigazolásként a rendszer automatikus e-mailt küld az Ön részére.

Pályázóink jelentkezéseiket, és azok aktuális állapotát, belépést követően az Állás jelentkezéseim menüpontban követhetik nyomon.

 

 

A pályázat aktuális állapotáról, az álláshirdetés leírásában történt esetleges változásokról, a jelentkezéskor megadott e-mail címre a rendszer tájékoztató e-mailt küld.

 

A kiválasztás folyamata

Az álláshirdetések lejáratát követően a beérkezett jelentkezéseket a Humánpolitikai osztályunk arra kijelölt munkatársai értékelik. Az előszűrési szakasz után kerül sor a személyes interjúk lebonyolítására.

A pályázó a kiválasztás folyamatáról, lépéseiről minden esetben e-mail formájában értesítést kap.
A kiválasztási eljárás végén minden jelentkező visszajelzést kap a jelentkezés eredményéről.

 

Kedvencek

Felhasználóink számára lehetőség van kedvenc jelöléssel ellátni a számukra fontos álláshirdetéseket, amit az álláshirdetések jobb alsó sarkában megjelenő csillagra kattintva tehetnek meg. Az így megjelölt hirdetéseket külön menüpontban felsorolva találja meg a pályázó.

 

 

Sikertelen bejelentkezés

Elfelejtett jelszó, sikertelen aktiválás esetén a Bejelentkezési felületen a „Nem tudok bejelentkezni” hivatkozásra kattintva tudnak új jelszót vagy aktivációs e-mailt igényelni.

 

 

Regisztráció törlése

A pályázó a Karrier Portálra való regisztrációját önállóan törölni tudja. A regisztráció törlésére bejelentkezést követően a „Profilom” menüpontban van lehetőség.

 

Vissza a főoldalra